Wednesday, October 12, 2011

The inside voices.

Bila kita nampak kuat, tapi sebenarnya lemah, mungkin cuma sebab kita dikelilingi oleh orang-orang yang kuat.
Tapi, mcm mana bila kita sorang sorang ?  Entah. Mesti takut. I just wonder.

2 comments:

  1. :) semua tu dalaman je waa. Kalau awak pikir awak tak kuat thn awak tak kan pernah kuat.

    Awak boleh je. Trust yourself. Macam kita comfort ourselves masa nak exam, gitu jugak laa. Huu.

    Kadang kadang kita kena belajar,cuba berdiri dengan kaki sendiri waa.

    ReplyDelete
  2. Thanks mira. Apa awak ckp sesuai dgn apa yg sy tgh prob. Btl ah, kita ada diri sendiri jelah kan. :)

    ReplyDelete