Sunday, October 16, 2011

Blabla

Okay. Rasa macam kena menulis. Haha. Minggu ni banyak benda jadi.  Sekarang, parents nak pergi haji, tapi tiba2 ada masalah sikit dgn pihak pengurusan visa kat sana. Patut nya dah settle. Kesian pulak tgk dorang. Sedih jgk. Sbb dorg mcm tgh risau dpt ke tak sbnrnya. Kenduri dah buat. Just, doa la harap2 dpt good news.  Dan driving, Harap2 lepas lah. Risau sbb dah guna byk duit skrg. Nak kena pass. Kalau tak, sshkn parents lg.  And alby, Im sorry.  Bcos Im not there when I should be. Entahla. I'll pray the best for your tests. Huhu. Satu problem duduk kat rumah tak buat apa. No, it's me, the problem. It's really is my weakness. To think a lot. Because I will always start to depend on others to make me feel better. I guess Im still like a kid, not nearly an adult. Huhu :( Tapi betul lah, sampai bila nak macam ni. Asyik susah hati, lps tu risaukan atau susahkan orang lain. I need to change.  Kena belajar berdiri dengan kaki sendiri. :)


No comments:

Post a Comment