Thursday, September 29, 2011

Singgah sebentar. :DD

Uhh man. Lama nya tak main blog. Wwell, Due to the slow wireless connection here,  jadi malas. Haha. Cakap apa lg eh? Just two paper left for my final exams. InsyaAllah. Tak sabar mau habis. Bubbye.  :DD

♪♫  Ohh with half of my heart, I cant stop loving you.  - John Mayer. :D

Friday, September 02, 2011

few last days of Ramadhan. di rumahhh :)


Hari ni dahh hari keempat syawal.  Back home already. Esok buat makan2 kat rumah, so hari ni and pagi esok kena masak2. Hmm but Im not feeling so well now, so lepas ni nak tidur dulu. hehe. Raya kat kampung memang best. Tapi moga2 amalan2 ramdhadan terus kita bawak ke bulan2 seterusnya. Moga kita betul2 berjaya pd bulan ramadhan dan tidak meraikan kemenangan di syawal hanya sekadar secara zahiriah. Hopefully :)  Ah post ni ari2 last ramadhan sy smbut di rumah. Just wanna post some photos of foods. And official kuih raya di rumah :D
Make steam fish for berbuka. Yum!.

Dua hari ini makan di bawah. Saja tak mau makan di meja. Full house :D

We make kuih sarang semut. Version cute. Hihi

Comel kan? :D

Adik -.- Rindu!



Cookiess