Friday, April 22, 2011

Day 26 - Friends

Day 26 - What do you think about your friends?


Tadika Aiman friends : Masa rehat makan dalam talam ramai2. Tp tak igt sape2 dah sebenarnye. Hehe 


SR. Agama Al-hidayah : 6 tahun sekolah sini. Kawan2 srah best. Masa ni sekolah rendah, walaupun dikira sbg budak yg pendiam di sekolah, ramai jugak igt saya ni bila dah besar. hihi. Sbb lps srah , ramai yg pindah sekolah merata2. skrg mostly jumpa kat fb, tempat driving test, uia.  Dorang ni igt kawan. Fun childhood memories :)


SMKGR : Form 1-Form 3. Oklah , rasanya byk yg rapat dengan kawan2 kelas. My first bestfriend is Amalia Faqihah Ahmad Zahari. I love her. 3 tahun bersama banyak jugak kenangan pahit dan manis di sekolah dulu. awesome. Afzal putri aizat kitorang geng.  bila dah jumpa dorang kecoh gila. Seronok. Hmm raja ,hajar ,kesuma..ramai lagi. :)

MRSM PH : Haha I just love them. Izhana laila mamal ila fatin haziqah, syakir , udin ,ejat, dan ramai lg.  aww rindu sangat. I love my schoolmates. Byk benda belajar dengan dorang pasal life. dorang baik dan supportive. borak sama2, belajar sama2, makan  sama2, puasa sama2, raya sama2, exam sama2, kena marah sama2, tidur sama2, happy sama2. Mcm mana tak rindu? Dorang cool la. Had a really precious memories with them. Will definitely be their friend forever. :)



Uia friends : Uia friends oklahh, best. :)  byk jugak kenal kawan2 baru. They're from all over  Malaysia, Hee. Orang kelantan , tganu ,johor, melaka, sarawak.   Yg rapat macam nina, meen, zima, nono, sarah, huda, mar, mirasyud hensem, make my days way better now. :D


Happy 19th birthday to Alby Masssauddi :D  Wah. dah lagi tua dari wawa. Haha. May Allah bless you always, and you're always in good health and living a good life. Semoga hidup juga sentiasa dipermudahkan oleh-Nya. :)




Ps: No more 017579. hurm.  So, dah weekend ni nak buat apa ye? Hmm. Tell me..

No comments:

Post a Comment