Sunday, March 27, 2011

Day 6 and Day 7 :)

 Day 6 -Favourite superhero and Why?

 Hmmmm. Susahnye. Sapa nak jadi my boss my superhero.?

Jeng

Jeng!



GOKU! Kenapa? Sebab masa kecik dulu tak boleh miss tengok Dragon Ball. Sabtu Ahad kan kan?  Sebab Goku sangat tabah melawan musuh! Sebab goku ada power! Sebab Goku lawan orang jahat! Sebab Goku sayang atuk dia kat pulau tu. Sebab Goku boleh travel dengan awan. Heee



Day 7 - A picture of someone/something that has a big impact on you



My baba!  Mohd Ghazali bin Mohd Hashim. Terima kasih baba sebab jaga dan besarkan wawa. Wawa akan cuba jadi anak perempuan yang baik, InsyaAllah. dan wawa sayang ummi jugak. 

Kawan2, Igtlah dan jagalah hati dan perasaan dorang sementara kita dan mereka masih hidup. Jangan sombong. Semoga hidup diberkati-Nya. :')


Ps: Waa laparnye. Kena makan mee sedap sorang2 aje sbb sarah dah balik. sy sgt mls nak turun cafe bawah. Huuu ~

No comments:

Post a Comment