Wednesday, March 09, 2011

Arsenal :(

Arsenal kalah 3-1 kat Nou camp, menang 2-1 kat Emirates, Barca menang Agg 4-3. Sedih. :'(
Big match for the gunners! siap tidur kat sofa depan TV sebab kalau atas katil susah punya nak bangun nanti..hehe. Tapi sokay la, it was a match worth to watch. Barca short passing dorang memang perfect, Attack terbaik. Messi,Xavi.. you name it. Arsenal dengan 10 player lawan 11 player, bola pun susah nak dapat. Fabregas dengan Persie pun baru lepas baik drpd injury. or is it because it's NOU CAMP? Uh apa2 lah. Susah kot game ni. nervous , bantal ada kat muka je. Huhu. And  the refff sucks :( Nasib baik my bro Akmal ada tgk sekali, ejat pun ada! kat Fb. boleh borak bola. Wlupun ejat sokong barca. Haha takla bosan tgk dorang ada. :D Whatever it is, takpe. sekarang boleh fokus kat epl dan fa cup. Pleaseeeee arsenal, menang satu cup pun takpe. Pleasee :D

No comments:

Post a Comment