Friday, October 08, 2010

Lack of goodnight sleep :(

Helo. I woke up quite late today.dgn lemah dan perut yg sakit :( tak lrt dan pening2 kepala.wasnt feeling very well. biaselah awal2 ni , prempuan tahu la kenape. hehe. tapi yg ni agak teruk jugak.even semalam try tido awal dalam pukul 11, sbb da rase ngantuk dan xlrt. Aisyah pun kena tido awal. Aisyah da dua hari nak tido sekali, haha sibuk je budak kecik ni .so kena tutup lampu awal dahla. tapi , susaah nak tido. pkul 1 bangun. then try tido, pkul 2 lebih bangun, pukul 3 lebih, 4 lebih then terus tak bole tido. tak selesa tapi tak lrt jugak. tak bole tido ,baring2 jelah , online kat phone kejap.bangun sampai subuh. Huarghh, mata dah berat sgt . Tapi lepas tu ,try and tido balik. tbgun lagi pkul 8, tak lrt nak bangun, rase nak tido jugak. smpi la 10 pagi. Feeling much better now,alhamdulillah. :D then terus mandi , settle kms rumah , breakfast makan roti lagi.. then rehat ,tgk tv.takde best pun, movie sume cite seram2 yg xbes. tgk rookie's blue, tgk garfield, then tgk Just for laughs.yg ni best. niceeee, kelakar. :D
Em...few weeks ni duduk rumah , tak kuar mana2 pun. rasa boleh pass dah ni jadi suri rumah.jadi suri rumah yg educated kan. Haha. So,another 2 weeks. Sobs sobs, what a life.. nevermind. Nanti sure bila masuk balik study,complain pulak tak cukup cuti. So, takmau cakap pape dah. moh rest sebulan. blogging all the way yeah! nanti malas nak update dah.Bye. :D

No comments:

Post a Comment